Ιστιοπλοικές Εκδρομές στην Κασσάνδρα

Sailing Cruises from Kassandra

Η θάλασσα, που είναι χωμένη ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Χαλκιδικής, σας υπόσχεται ομορφιά και γαλήνη που δεν συγκρίνονται με τίποτα άλλο.

Η ακτογραμμή της Χαλκιδικής χαρακτηρίζεται από νερά που είναι πολύ διαφανή και από τα πιο καθαρά στην Ευρώπη. Αυτά τα νερά σας προσκαλούν να βυθιστείτε σε έναν ναυτικό παράδεισο.

Εσείς και οι πιο πολύτιμοι φίλοι σας μην ξεχάσετε να πάτε σε ένα μοναδικό ταξίδι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς με ιστιοπλοϊκό. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα από τα υπέροχα σκάφη, μερικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα για να χωρούν έως και οκτώ επιβάτες, προσφέροντας έτσι μια εμπειρία κρουαζιέρας που είναι τόσο οικεία όσο και εξατομικευμένη.

Καθώς θα ταξιδεύετε , τα κύματα θα αρχίσουν να χορεύουν με ρυθμικό μοτίβο και ο ήρεμος άνεμος από την θάλασσα θα γίνει συνοδοιπόρος σας σε αυτό το ταξίδι μέσα στη θάλασσα. Εσείς και ο έμπειρος καπετάνιος είστε οι μόνοι επιβαίνοντες και το ταξίδι παίρνει τη μορφή ιδιωτικής περιπέτειας, παρέχοντας περιόδους απόλυτης γαλήνης και ηρεμίας.

Όταν περάσετε κατά μήκος της ακτής της Χαλκιδικής, θα ανακαλύψετε ότι κάθε όρμος και κόλπος εμφανίζουν ένα διαφορετικό μέρος της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η περιοχή.

Κάντε κράτηση