Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Day Tour Thessaloniki City

Ξεκινήστε μια συναρπαστική ημερήσια εκδρομή που θα σας μεταφέρει από την ηλιόλουστη ακτογραμμή της Χαλκιδικής στην πολυσύχναστη πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην ακτή του Θερμαϊκού κόλπου, προσφέρει στους επισκέπτες μια πλούσια επιλογή ιστορικών, πολιτιστικών και γαστρονομικών απολαύσεων. Εξερευνήστε τα αξιοθέατα της πόλης που περιλαμβάνονται στη λίστα της UNESCO, όπως ο Λευκός Πύργος και η Ροτόντα, τα οποία αφηγούνται ιστορίες μιας περασμένης εποχής.

Κάντε μια χαλαρή βόλτα στις πολυσύχναστες αγορές του Μοδιάνο και του Καπάνι, όπου ο αέρας είναι γεμάτος με άρωμα φρεσκοαλεσμένων μπαχαρικών και τοπικές σπεσιαλιτέ. Επισκεφτείτε τον μεγαλοπρεπή Ναό του Αγίου Δημητρίου για να μάθετε για τη βυζαντινή κληρονομιά της πόλης και στη συνέχεια κάντε μια βόλτα στην γειτονιά της Άνω Πόλης, η οποία είναι γνωστή για τα μικροσκοπικά σοκάκια της που είναι στρωμένα με λιθόστρωτα.

Απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα πιάτα που έχει να προσφέρει η περιοχή. Οι επισκέπτες από τη Χαλκιδική μπορούν να περιμένουν με μια πλούσια ημερήσια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι γνωστή για τα ιστορικά της μνημεία, τη ζωντανή ζωή στο δρόμο και τους γαστρονομικούς θησαυρούς της.